Агенда за трибина во с.Муртино 26.03.2019год

Почитувани производители од с.Муртино со задоволство ве информираме оти на ден 26.03.2019 год. во просториите на училиштето Маршал Тито во с.Муртино ке се одржи трибина на тема “Нови технологии во градинарското производство”

Во прилог повелете линк од агендата за настанот.

Агенда 26.03.2019