Повик до фармерите

Здружението ПроАгро Фармери започна со имплементирање на проектот “Информативен агро систем” чија цел е навремено информирање на фармерите за најновите случувања во агро секторот со испраќање на СМС пораки…

За таа цел ги повикуваме сите заинтересирани фармери кој што сакаат да бидат вклучени во базата на информативниот агро систем и да добиваат навремени информации да остават свој телефонски број.