ТВ прилог од одржаната трибина во хотел Вила Парк

Одржана трибина на тема “Употреба на нови технологии во градинарското производство и важноста за испитување на земјиштето”

Проектот се спроведува во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен балкан ( ReLOaD ), која е финансирана од ЕУ, а спроведувана од УНДП.
Со свои средства во проектот учествува и општина Струмица.
#ReLOaD #LocalDemocracy #WesternBalkans #Delegation of the European Union,

Прилогот може да го погледнете на следниот линк :

https://www.youtube.com/watch?v=-Cz7qkuPWNE