Гостување во емисијата АГРОИНФО

Претседателот на здружението за унапредување и развој на земјоделието ПРОАГРО ФАРМЕРИ СТРУМИЦА гостуваше во емисијата АГРОИНФО на ТВ канал ВИС и зборуваше за тековните проблеми во Агро секторот

Емисијата може да се погледне на следниов линк https://www.youtube.com/watch?v=pOBIWUVrbOk&feature=share