PrevNext

ПРОАГРО ФАРМЕРИ

Здружение на земјоделци

Повеќе

ПРОАГРО ФАРМЕРИ

Здружение за унапредување и развој на земјоделието

Повеќе

Здружено и модерно земјоделско производство.

Нашата визија е јасна, а нашата цел реална и од огромно значење!

Застапување, заштита и остварување на интересите и правата на земјоделските производители во Р.Македонија и зачувување на животната средина.

Наши активности

- организирање на конкретни програмски активности;
- спроведување на заеднички проекти;
- организирање на конференции, семинари, обуки и друг вид на активности;
- поттикнување на иницијативи кај надлежните органи и институции во насока на остварување на целите на Здружението;
- медијација;
- врши и други работи предвидени со овој Статут;
- соработка со домашни и меѓународни организации со цел обезбедување соодветна помош на земјоделците.
- развивање на сет услуги за членовите.

Дознајте повеќе

НОВОСТИ

Контакт

Здружение на земјоделци за унапредување и развој на земјоделието

24 Октомври бб, Струмица (во близина на Комуналец)

070 389 034

proagrolider@yahoo.com

Поставете прашање

Слободно обратете ни се кога имате потреба од нас!