Прилог од завршниот настан на ПРОАГРО ФАРМЕРИ

Прилог од завршниот настан на ПРОАГРО ФАРМЕРИ за проектот  “Промоција на органското производство-зголемени и стабилни приходи на земјоделците-Здрава нација”

 

Прилогот може да го погледнете на следниот линк https://www.youtube.com/watch?v=XW4Y4C4ysfw&feature=share