Интервјуа

Прилог од интервјуто на претседателот на ПРОАГРО ФАРМЕРИ Борче Јанев за тековните проблеми во агро секторот за ТВ Телма. Прилогот може да го погледнете на следниов линк https://www.youtube.com/watch?v=6bNgyK85kPY&feature=share  

Read more

Претседателот на здружението за унапредување и развој на земјоделието ПРОАГРО ФАРМЕРИ СТРУМИЦА гостуваше во емисијата АГРОИНФО на ТВ канал ВИС и зборуваше за тековните проблеми во Агро секторот Емисијата може да се погледне на следниов линк https://www.youtube.com/watch?v=pOBIWUVrbOk&feature=share  

Read more