Завршни Сметки

Во прилог Ви ги претставуваме нашите завршни сметки низ годините.

Завршна сметка за 2018-та година – Види овде

Завршна сметка за 2019-та година – Види овде

Завршна сметка за 2020-та година – Види овде

Проагро Фармери низ бројки

356

Задоволни клиенти

298

Советодавни услуги

188

Посетени клиенти

167

Членови

Контакт

Здружение на земјоделци за унапредување и развој на земјоделието

24 Октомври бб, Струмица (во близина на Комуналец)

070 389 034

proagrolider@yahoo.com

Поставете прашање

Слободно обратете ни се кога имате потреба од нас!