Најава на Агро Саем Струмица 2022

8ми Октомври
Плоштад Струмица
Агро Саем Струмица 2022
Најголемата манифестација на отворено наменета за земјоделските производители….
-Панел Дискусии
-Награди и признанија
-Избор на најквалитетен мед…….