Меден Балкан

Меѓународен натпревар во избор на највкусен мед од Балканот

– исраќање на примероци до 10-ти Септември

Ке се оценуваат следниве производи
– мед во течна состојба
– медни производи
– изглед, тикета и амбалажа

Бројот на примероци по лице НЕ е ограничен

За да учествувате во натпреварот потребно е да доставите
– 1×250гр. мед од ист тип заедно со примерокот. Задолжително напишете Име и Презиме, точна адреса, и контакт телефон
– трошоците за учество во натпреварот се 500 денари по категорија
– испораката е можна на два начини: по карго или достава лично на наша адреса ( ЗГ ПРОАГРО ФАРМЕРИ, 24 Октомври бб, 2400 Стурмица, 070 389 034 )

Галерија Од Изложените "Мед & Производи од Мед"