Настани

Македонија годинава ќе биде земја партнер на Меѓународниот саем за земјоделство и храна „АГРА“, што  се одржува во Горна Радгона, Република Словенија, од 25 до 30 август. „АГРА“ е еден од најголемите интернационални саеми во Централна и Источна Европа. Минатата година на манифестацијата се претставија преку 1.700 изложувачи од 30 држави во светот.

Read more